Podrobnosti o otvoritvenem turnirju društva Črn Plamen

Kot že povedano, novo ustanovljeno športno kulturno društvo Črn Plamen iz Ajdovščine v soboto 8. junija organizira turnir v namiznem nogometu. Turnir bo potekal v Bar Hiša Mladih v Palah (Mladinski center Ajdovščina).

Turnir bo potekal na vsaj treh FA-BI mizah. Igralo se bo klasične dvojice. Na voljo bodo tudi druge profesionalne mize na katerih se igrajo vsa večja svetovna tekmovanja in jih lahko vidite na Eurosportu. Tako bodo na voljo mize Roberto Sport Adrenaline, TecBall ter Fireball. Za boljšo predstavo kakšne so te mize in kako se na njih igra prilagamo nekaj posnetkov:

tecball

Tecball

fabi

Fabi

fireball

Fireball

robertosport

Roberto sport

Turnir bo sestavljen iz kvalifikacij in eliminacijskega dela. V kvalifikacijah bodo ekipe naključno žrebane v skupino (število skupin glede na število prijavljenih ekipe, najverjetneje 4) v katerih bodo igrale vse ekipe med sabo. Iz vsake skupine se v redni eliminacijski del (direktno izpadanje) uvrsti polovica ekip, v primeru lihega števila ekip v skupini, pa več kot polovica ekip.
Vse ostale ekipe, ki se ne uvrstijo v redni eliminacijski del, tekmujejo v amaterskem delu. Vse podrobnosti o pravilih, številu potrebnih zadetkov za zmago in podobno, bo organizator oznanil na turnirju samem.

NAGRADNI SKLAD

Nagrade za najboljše ekipe bodo podeljene iz denarnega sklada prijavnin. Prav tako bodo nagrade prejele najboljše ekipe iz amaterskega dela.

Prijavnina na turnir je 6€ za nečlane, 4€ za člane društva.


V društvo se lahko včlanite na samem turnirju, ob včlanitvi prejmete tudi društveno majico.

Vabimo vas, da obiščete ta res enkraten dogodek z udeleženci iz cele Slovenije, kjer boste lahko spoznali namizni nogomet malo drugače kot ga poznate sedaj.

Dogodek na Facebooku.

Posted in Novice.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *