Najava turnirjev v namiznem nogometu na Primorskem

Namizno nogometna idila

Namizno nogometna idila

Po velikem uspehu državnega prvenstva v organizaciji našega društva, ki se je zgodil pred slabimi tremi tedni, se vam tokrat javljamo s krajšo najavo turnirjev v mesecu novembru, katerih se bodo udeležili tudi naši člani. V tem mesecu se imajo zgoditi kar trije turnirji na Primorskem.

To soboto, 9. novembra bo v Bukovem (zemljevid) potekal turnir v namiznem nogometu v organizaciji KŠD Šeškarji. Igralo se bo dvojice, prijave pa so omejene na 16 ekip zato pohitite. Prijave sprejema Anže Rupnik na tel. št. 031 895 901. Več o dogodku na dogodku. 🙂

Naslednji vikend, 16. novembra 2013, se začenja najstarejša, najmočnejša in oh in sploh FABI namizno nogometna liga, Liga Kalčeto, v organizaciji ŠKD Bela tema iz Kopra. Ker so Koprčani mojstri svojega posla bo turnir vrhunsko organiziran, ekip ne bo manjkalo in pivo bo mrzlo. Turnir se začne ob 18h, poznih prijav ne sprejemajo, zato bodite točni. Več na Facebook dogodku.

Predzadnjo soboto v mesecu (sobota, 23. november), turnir v namiznem nogometu, organizira najbolj divji bar daleč na okoli in sicer Crazy Horse Pub iz Nove Gorice. Novogoričani vabijo vse željne dobre zabave ob kalčeto mizah, da pridete in pokažete kaj znate. Nagrade seveda ne bodo manjkale in bodo, kot vedno, tekoče in slastne. Turnir se prične okrog 20h, prijave pa na licu mesta.

Namiznonogometni november pa se bo raztegnil tudi v december, saj David Potrbin, že tradicionalno, organizira multitable turnir, ki bo potekal na kar PETIH MIZAH. 7. decembra se bomo torej zbrali na Trojanah, vse podrobnosti o turnirju pa lahko preberete na Facebook dogodku.

Če iščete soigralca ali pa samo prevoz na katerega od teh turnirjev nas kontaktirajte na Facebooku ali pa mailu info@crnplamen.si. Ne obljubljamo prevoza, lahko pa se zgodi, da imamo še kakšen prostor prazen, ki ga z veseljem napolnimo. November bo precej namizno nogometno obarvan in se akcije, za vse igre že(l)jne ne bo manjkalo.

Posted in Novice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *