Državno prvenstvo v namiznem nogometu 2013

Plakat državnega prvenstva 2013

Po dolgem času se vam iz kluba Črn plamen zopet javljamo z napovedjo velikega namizno nogometnega turnirja na področju Republike Slovenije. Tokrat se bo v naši režiji odvilo DRŽAVNO PRVENSTVO V NAMIZNEM NOGOMETU 2013.

Tako je, v Ajdovščino prihajajo najboljši igralci namiznega nogometa iz cele Slovenije in akcije ne bo manjkalo.
Igralci so tekom leta točke zbirali na štirih turnirjih A-lige, in Open turnirjih, ki jih organizirajo namizno nogometna društva po Sloveniji. Kvalifikacija je bila možna tudi preko regionalnih kvalifikacij, ki jih lahko organizirajo društva in so namenjena njihovim članom. Seveda pa pridete na račun tudi vsi obiskovalci. Kako? Beri dalje.

KJE,KDAJ IN KAKO?
Letos bo državno prvenstvo potekalo v Baru Hiša Mladih v Ajdovščini. Udeleženci našega otvoritvenega turnirja lokacijo že poznate in veste, da ponuja veliko prostora, prijazno postrežbo in, ko ga napolnimo z namizno nogometnimi mizami, prostor kjer se bo odločalo o letošnjem državnem prvaku. Z mizami ga bomo napolnili v soboto 19. oktobra 2013, s samim turnirjem pa začnemo ob 12 uri. Igralo se bo na vsaj šestih Roberto Sport Adrenaline mizah.

V okviru državnega prvenstva 2013 bomo organizirali tudi turnir za vse obiskovalce, ki bo potekal na FA-BI mizah, ki jih vsi dobro poznamo in obožujemo. Igralo se bo v parih, sistem igranja pa boste izvedeli na kraju samem. Turnir za obiskovalce se bo pričel ob 18:30 in vse zmagovalce čakajo nagrade vrhunske kakovosti. Kakšne nagrade? Pridi in boš videl.

Utrink iz prejšnjega turnirja:

Vabljeni!

Posted in Novice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *