Rezultati turnirja na poletni sceni in vabilo

Včeraj, 13. avgusta je naše društvo organiziralo turnir v namiznem nogometu, ki se je odvil na Poletni sceni na paletah v Novi Gorici. Kljub napovedi slabega vremena in grozečemu nebu, se je do 20:00 zbralo 7 ekip, ki so se potegovale za denarne in kulinarične nagrade. Najprej se je odvil kvalifikacijski del turnirja, kjer je vseh 7 ekip odigralo po 1 tekmo med sabo do 6 golov. V nadalnje tekmovanje so se uvrstile štiri najboljše ekipe po kvalifikacijah in sicer Mi2 (Dragan Marković, Muamer Muhić), Grgar (Andrej, Matjaž), Taksi (Žiga Milanič, Tomaž Čoha) in Bubačarba (Nejc Ukmar, Rok Remec).

Naslednji del turnirja je potekal na direktno izpadanje, kjer se je igralo na zmagana dva seta do 5 golov. Med seboj sta se pomerili ekipi Mi2 ter Bubačarba ter ekipi Taksi ter Grgar. V prvem dvoboju je slavila ekipa Mi2 z rezultatom 2:0 v setih (5:3, 5:3), v drugi pa, po hudih bojih in že skoraj izgubljeni tekmi, ekipa Taksi 2:1 (4:5, 5:4, 5:4).

Ker se najboljše prihrani za konec je bilo finale, tako kot se spodobi, definitivno najbolj razburljiva tekma večera. Med seboj sta se pomerili ekipi Mi2 ter Taksi. Vsaka izmed ekip je zmagala po en set, nato pa se je začela drama. Ker je bila to finalna tekma, se je tretji in zadnji set igral na 2 gol razlike brez končne omejitve. Ekipi sta si vodstvo izmenjevali od začetka do konca tako, da smo gledali tekmo, kjer se je vodstvo izmenjevalo iz trenutka v trenutek. Na koncu pa je moči zmanjkalo ekipi Taksi in je morala premoč priznati fantoma iz ekipe Mi2.

Za nagrado sta prejela kolut sira ter pršut, najboljši trije pa so prejeli tudi denarne nagrade. Zahvaljujemo se vsem udeležencem turnirja, čestitamo zmagovalcem in upamo, da se naslednjič spet vidimo. Kdaj naslednjič?
Že to soboto, 17. avgusta, ob 19:30 v Ajdovščini pred Barom hiša mladih v Palah, kjer organiziramo turnir žrebanih dvojic, kar pomeni, da se lahko prijavi vsak posameznik, parnerja pa mu izžrebamo mi. Dogodek na Facebooku

 

 

Vse informacije o minulem turnirju na Poletni sceni na paletah:

Poletna scena na paletah – 13.8.2013 – Lista prijav

Poletna scena na paletah – 13.8.2013 – Rezultati kvalifikacij

Poletna scena na paletah – 13.8.2013 – Rezultati eliminacije

 

Posted in Novice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *