Namizni nogomet na Kaševem Letnem Vrtu

V sodelovanju s Klubom Ajdovskih študentov (www.kas.si) in dijakov prirejamo brezplačen turnir v namiznem nogometu, ki se bo odvil 17. avgusta 2013. Prijave bomo začeli zbirati okrog 20:00, turnir pa bomo pričeli približno pol ure kasneje, se pravi ob 20:30. Turnir se bo odvijal na parkirišču Bara Hiša Mladih pod milim nebom, kjer je potekal že prvi otvoritveni turnir društva (https://crnplamen.si/zgodilo-se-je/). Igralo se bo žrebane dvojice, kar pomeni, da se prijavi vsak posameznik zase, mi pa mu izžrebamo partnerja. Žreb partnerjev se bo ponovil večkrat tekom turnirja, zato bodo stvari še kako zanimive. Turnir bo potekal  na vsem dobro poznanih FA-BI mizah (https://crnplamen.si/predstavitev-mize-4-fa-bi/). Sistem tekmovanja boste izvedeli na samem kraju dogodka, ker bo prilagojen številu prijavljenih tekmovalcev. Povezavo do dogodka na Facebooku bomo objavili naknadno.

Nagrade bodo slastne in zmagovalci ne bodo ostali žejni. Vabljeni!

 

Med našim zadnjim javljanjem pa sta se zgodila prva dva turnirja najmočnejše slovenske A-Lige, ki šteje točke za državno prvenstvo. Na prvem turnirju je barve društva odlično zastopal Tomaž Čoha, ki je med amaterji posamezno zasedel drugo mesto. V amaterskimi dvojicami je po zelo napeti tekmi proti Koroško-Tolminski navezi Andrej Štih/Petra Hvala, s soigralcem Klemenom Pšajdom iz društva Blisk, zasedel prvo mesto. Čestitamo!

Na drugem turnirju, ki smo se ga udeležili trije člani ŠKD Črn Plamen sta odlično tretje mesto med amaterji zasedla Andrej Krečič in Zdenka Likar. Čestitamo in samo tako naprej!

 

Povezave do celotnih rezultatov:

1. turnir A-lige

2. turnir A-lige

 

Posted in Novice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *