Zgodilo se je!

Torej, zgodilo se je!

Prvi turnir Športno kulturnega društva Črn plamen iz Ajdovščine je mimo. V precej lepem vremenu, ki ga za letošnje poletje nismo vajeni, se je 24 igralcev potilo za namizno nogometnimi mizami. Te ekipe so se medseboj pomerile v kvalifikacijah, kjer je osem ekip napredovalo v redni del, štiri pa v amaterski del. Po kvalifikacijskih bojih so se najboljše ekipe ponovno pomerile še v eliminaciji kjer je največ znanja pokazala ekipa Barcelona07 (jeseničan Simon Zorman in “domačin” Rok Slokar), ki sta opravila s konkurenco ter zasedla prvo mesto. Tik za petama oz. tik za ročkami je stopničko niže zasedla ekipa Crepax  (Koprčana Igor Pavletič in Igor Krebelj). Tretje mesto je pravtako romalo na obalo in sicer v rokah ekipe Gegele (Dejan Kocijančič ter Kevin Ukota). Nehvaležno četrto mesto je zasedla ekipa Blisk (Matevž Jeras in Boštjan Toman) iz okolice Ljubljane.

V amaterskem delu, kamor so se uvrstile 4 ekipe ki so izpadle iz kvalifikacij, so se medseboj pomerile za laskav naziv najboljšega med najslabšimi in za prvo mesto, ki je edino prinašalo nagrado. Najbolje se je, po hudih borbah, potenju, preklinjanju, pipanju in ob vseh izlivih čustev, odrezala ekipa Tatoo mašine v sestavi Sadam Ravmanoski in Aleks Laginja.

Ob tem bi se radi zahvalili vsem sponzorjem (v nakljucnem vrstnem redu):

  • Bar hiša mladih za posojo prostora ter sponzorske nagrade za vse udeležence
  • Slaščičarna in picerija Ajdovščina za ugodne cene pic in hitro dostavo
  • Muri tisk iz Ajdovščine za tiskanje plakatov
  • Mladinski center Ajdovščina za posojo namizno nogometnih miz, reklamiranje ter ozvočenje
  • Zveza namiznega nogometa Slovenije za transparente, posojo miz ter svetovanje in pomoc pri vodenju
  • Pules s.p. za izdelavo čudovite šablone za društveni transparent
  • Dam-fest Damjan Coha s.p. za posojo mize ter vse uporabne nasvete v povezavi z organizacijo dogodka

Zahvalili bi se tudi vsem staršem, puncam, bratom, sestram, tetam, stricem in vsem ostalim znanim in neznanim ljudem, ki so tako ali drugače pripomogli k izvedbi tega turnirja.

Zahvaljujemo se vsem igralcem za udeležbo in upamo, da se naslednjic vidimo v še večjem številu predvsem iz domačih koncev.

P.S: Posnetki in slike sledijo v prihodnjih dneh!

 

 

Zmagovalci v akciji!

Zmagovalci v akciji!

 

Posted in Novice.

One Comment

  1. Pingback: Namizni nogomet na Kaševem Letnem Vrtu « ŠKD Črn Plamen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *